dimarts, 8 de novembre del 2011

Exit 14ena Volta a Cavall a Cullera

Els dies 5 i 6 de novembre, Cullera va acollir de nou una nova edició de la Volta a Cavall i ja en van catorze consecutives. La mateixa la venen organitzant el Grup d’Amics del cavall de Cullera.
Enguany han hagut novetats importants. la Volta en si va consistir fonamentalment, en un cap de setmana complet de cavall i de doma. En la primera part  el dissabte dia 5 al llarg del matí aniran concentrant-se les haques en la zona de l'aparcament del carrer Madrid, al costat de l'edifici Ferrobús, per tal de començar a passar un cap de setmana de germanor amb el cavall de protagonista. Ja per la vesprada es va procedir a una exhibició de domatge lliure a partir de les 17 hores. Potser al final començara l'exhibició un poc tard i per aixó va quedar un poc deslluïda. Caldria pendre nota per a pròximes edicions.
Diumenge continuà este cap de setmana del Cavall a partir de les 12 del matí en que els organitzadors varen convidar a que es poguera eixir amb les montures per tal de realitzar una volta a cavall, amb la peculiaritat de que els participants podien, entrar a la mar amb els cavalls.
Esta activitat es realitza per tal de que tots aquells amants del cavall de la nostra ciutat i de la Comunitat Valenciana puguen pendre part en estes activitats, de forma gratuïta, i gaudint d’alló que més els agrada, els cavalls.
Per tal de poder realitzar este event, el Grup d’Amics del cavall compta amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cullera.
Sens dubte, esta 14ena edició de la Volta en Cavall a Cullera cal catalogarla con un complet èxit, amb una organització bona i la presència de més de 100 cavalls arribats d'arreu de la Comunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada