dissabte, 26 de novembre del 2011

CF CULLERA 0 - CD TORRENT 1



Sens dubte, l'encontre que es va disputar al camp de futbol Aèria no era el que s'esperaba en cap moment. El CF Cullera va caure derrotat davant d'un CD Torrent que va arribar a Cullera a disputar el seu encontre, plantejant un partit molt físic, i demostrant que son un equip molt perillós en jugades a baló parat.
David Gutierrez va plantejar un encontre amb moltes ganes de d'un inici, però la lessió de Quique al minut 25 de la primera meitat va estar decisiva.
El mister cullerenc va haber de reubicar l'equip, passant Auriña a la part dreta, amb la qual cosa l'equip va perdre molt de poder ofensiu. Abel, el subsitut de Kike, va estar un dels millors d el'encontre amb internades que donoaven moltes ocassions al Cullera, pero l'esportiu de Torrent continuava buscant les seues oportunitats i a falta de tan sols dos minuts per al final de l'encontre, el hjugador visitant Fran va aconseguir un golaç que li valia als visitants els tres punts en joc i a més a més trencar una molt bona ratxa del Cullera.
Sens dubte, un Torrent molt superior al CF Cullera en el mig del camp, en el pitjor partit dels cullerencs en el que portem de temporada. En la part positiva David, Abel i Carrasco. En la part negativa la mala vesprada de Aceiton, Carlos i Auriña, desparaegut desde el canvi de banda.
Un encontre per a oblidar el més aviat possible i que ha de servir per a seguir amb els peus en terra a un equip que qualitat en te més que de sobra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada