diumenge, 27 de novembre del 2011

Veterans CF Cullera 1 - Benimodo 0

                 VETERANS C.F CULLERA 1 -VETERANS C.F BENIMODO 0


Partit molt disputat entre Veterans c.f Cullera i Veterans de Benimodo en les instal·lacions del poliesportiu la Partideta amb dos parts totalment diferents.
Primera part de total domini local,Veterans c.f Cullera aconseguia imposar-se en el centre del camp i anul·lava tota possibilitat de crear joc per part de l'equip visitant,en esta primera mitat l'equip de Veterans Cullera crea moltíssimes ocasions de gol i mantinge un total domini del joc.
En la segona part Veterans c.f Cullera va donar un gran davallada al seu joc,el seu centre del camp no funcionaba i es perdia massa ràpid el baló provocant cotraatacs molt perillosos del Benimodo.
Cal destacar en l'única ocasió que l'equip visitant aconseguia superar a la defensa de Veterans c.f Cullera la gran parada del meta Garcia traient un mà a mà amb el davanter del Benimodo minut 78 de partit.
L'ocasió mes clara per a Veterans c.f Cullera en la segona part va ser una falta directa molt ben llançada per Vargas que s'estavellava en el pal minut 85 de partit.

GOLS:minuto 5 de partit jugada personal de Charly pase al centre i Sime remata a plaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada