dissabte, 19 de novembre del 2011

Nota CF Cullera. 18-11-2011

MILLORANT POSICIONS CLASIFICTÒRIES
C.F. CULLERA, MILLORANT POSICIONS CLASIFICTÒRIES

Els diversos equips perteneixents al Club de Futbol Cullera continuen millorant posicions classificatòries esta temporada 2011-12 de especial relevància esportiva. L´equip de Preferent, després de l´important victòria a Sueca (1-6) en jormada 7, aconseguia al camp Aeria la tercera victòria consecutiva de la lliga davant un Racing d´Algemesí molt voluntariós. En la jornada 8 molt treballat empat al camp del lider Alginet (0-0) aon els nostres pogueren inclús avançar-se en el marcador en el tram final del partit. En la jornada 9 i baix un forta pluja el Castelloennse arrancà un punt del Aeria després d´aprofitar una indecisió defensiva. L´equip de tota manera, tot i que deura corregir alguns desajustos, continua en la part alta de la classificació a només 2 punts dels llocs de promoció a Tercera. 

L´amateur B millora posicions classificatories. En la jornada 4 i 5 aconseguia dos victòries consecutives, a la Font d´Encarrós (1-2) i al Aeria davant el Ciutat de Cullera (2-1), i tot i la derrota després d´un arbitraje molt desafortunat al camp del lider Rafelcofer (2-1), aon 3 jugadors cullerencs acabaren expulsats, en la jornada 7 s´imposava al segon classificat Tavernes B (2-1) en un partit molt treballat pel filial. Després de 3 victòries en 4 partits, l´equip es situa tercer classificat a només un punt del segon. 
Els veterans no han desaprofitat la millora del calendari i han aconseguit tres victories consecutives davant Veteranos d´Almussafes (3-1), Penya Veterans d´Alginet (1-3) i Veteranos de Paiporta (3-1) i tot i l´empat en la jornada 7 a Carlet (0-0) es situen en cuarta posició a dos punts del segon classificat. 
Les xiques entrenades per Tomás Serra, han començat la competició oficial i en els dos partits que han disputat, tot i les dues derrotes fora de casa davant Torrent B i Alaquàs, han mostrat bona capacitat competitiva i detalls que ens conviden al optimisme, encara que en el seu primer any de competició, primer any de pràctica esportiva federada per a la majoria d´elles, serà necessari un temps per a que puguen competir al màxim rendiment. Tot i això estan cumplint fenomenalment, i amb un actitut de grup i predispocisió a aprendre i millorar molt valorable. 
Poden contactar amb nosaltres en la web www.cfcullera.tk o al correu electròniccfcullera@gmail.com. Recordem que poden ajudar al club retirant pases de soci o aportant col:laboracions en l´establiment “Alimentación Rubén” en C/ Pati de l´Esglèsia, 8. Agraïm a patrocinadors i aficionats la seua col:laboració i suport que són part fonamental dels èxits aconseguits i prega recolçament de cara a esta temporada molt il·lusionant però també a l´hora esportivament molt exigent.
JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB DE FUTBOL CULLERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada