dilluns, 28 de novembre del 2011

Sporting Sueca Femení 2 - CF Cullera femení 3

D0NES SPORTING DE SUECA  2 - DONES C.F CULLERA 3

Partit jugat amb molta intensitat per part de les xiques del c.f Cullera en què van  demostrar el seu gran moment de forma i la seua trajectòria ascendent en el que va de temporada aconseguint la primera victòria en camp alié,segona victòria consecutiva.
La primera part va ser d'un domini constant per part de les jugadores del c.f Cullera però les seues contínues ocassions eren desaprofitades per les seues davanteres que no aconseguien marcar gol.
La segona part el seu domini va anar incrementant-se i tot el que quedava de partit es juga en camp rival,només van tindre problemes en defensa quan el Sporting de Sueca era capaç de superar el centre del camp.
GOLS.
1-0 minut 40,Laura remata des del punt de penal.
1-1 minut 66,jugada de Marta per banda dreta passe al centre de l'àrea i Alicia remata al fons de les malles.
1-2 minut 68,després de diversos errors en el rebuig per part de la defensa del Sporting de Sueca,Alicia bat per dalt a l'eixida de la portera.
2-2 minut 75,error en l'eixida de Carla que no aconseguix allunyar i s'aprofita Gema per a enviar a la xarxa.
2-3 minut 80,penal clar per part de la defensa del Sporting i Judit mana al fons de les malles.