dilluns, 7 de novembre del 2011

Veterans CF Cullera 4 - Silla 2

Partit amb molta intensitat el jugat la passada jornada per part de Veterans C.F. Cullera contra el Silla C.F Veterans. Per dos vegades va haver de remuntar l'equip local en el marcador degut que el partit es va posar en contra seu molt prompte,l'equip va mantindre el seu ritme de joc i va imposar el seu domini en el centre del camp, prompte van arribar els gols i el Cullera aconseguia anar-se'n al descans amb un resultat 3-2.
La segona part Veterans Cullera va continuar mantenint el baló,el seu centre del camp aconseguia crear ocasions de gol i així en el minut 65 materialitza el 4-2  amb el que s'arriba al final. Bon treball per part de la plantilla de Veterans Cullera que una jornada mes són capaços de mantindre's en els llocs de dalt de la seu lliga.
GOLS.
0-1minut 7 jugada desafortunada per part de la defensa de Veterans Cullera que no aconseguixen aclarir el baló,s'aprofita Adriano per a batre de tir ala esquadra dreta.
1-1minut 15 falta lateral,centre a l'àrea de Vargas no toca ningú i el baló entra en la porteria.
1-2 minut 27 penal que transforma Adriano.
2-2 minut 35 falta lateral,centre a l'àrea de Vargas toca Galindo aconseguint gol
3-2 minut 42 penal que transforma Vargas.
4-2 minut 65 jugada molt ben portada per part de tota la davantera del Cullera i Carlos Moreno remata a la dreta del porter.