dilluns, 21 de novembre del 2011

Presentació Club de Bàsquet Cullera




El passat dia 19 de novembre es va procedir a la presentació del Club Bàsquet Cullera, l'escola i els equips vinculats al bàsquet on es realitza com activitat extraescolar impartida pels membres del club conjuntament amb les AMPAs i els distints centres escolars que han contractat tal servici, en total estem parlant d'uns 125 persones tots ells ciutadans de Cullera.
Durant la presentació es va procedir a presentar un per un, els distints jugadors per equips i categories. Després va ser el torn de fer les fotos oficials per equips, i individuals, i a continuació es van jugar partits en totes les categories, per la qual cosa tot el món participà de forma activa en la presentació del club a tota la localitat.
Estem parlant de 8 equips que setmanalment juguen o jugaran en les lligues de la comunitat sempre que estiguen inscrits en l'organització del Bàsquet Cullera, i a més estan també els vinculats que periòdicament jugaran partits entre els centres de la localitat, i en la qual s'està posant-se un èmfasi perquè en un futur puguen ser integrants totals del Bàsquet Cullera si així ho creuen convenient.
En esta edició, s'ha posat un interés especial perquè allí estiguera tot  el món que li apassiona el bàsquet, i de ben segur que es va aconseguir per la gran afluència de públic que va respondre a la presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada