dilluns, 7 de novembre del 2011

CF CULLERA FEMENI 1 - CATARROJA 8

Partit molt condicionat degut als dos primers gols que van arribar molt prompte minut 4 penal en contra en una jugada que només l'arbitre va vore, i al minut 7 jugada de treta de banda a favor de les dones del CF Cullera, error en el servici i dos zero.
L'equip es va refer i  entrar en el partit però les seues arribades a la porteria rival no eren aprofitades per les seues davanteres,açò provocava contraatacs del Catarroja molt ràpids que les xiques del CF Cullera no era capaç de parar. El Catarroja aconseguia un parcial de 1- 4.
Segona part el Cullera no va saber mantindre el ritme del partit, va continuar encaixant gols (molts deguts a errors d'inexperiència) i altres provocats per l'encert de les davanteres del Catarroja.
A la fi resultat massa abultat per les xiques del Cullera C.F 1-8.