dissabte, 12 de novembre del 2011

Final Campionat dardos Junta Local Fallera

Junta Local Fallera de Culera
La Junta local Fallera de Cullera ha organitzat, el dissabte dia 12 de novembre, el campionat faller de Dardos. el mateix ha arribat enguany a la seua tercera edició, amb la participació d'un total d'onze falles de les 15 existents en la ciutat.
el sistema de joc ha estat senzill, creant-se una fase prèvia, en la que varen pendre part les falles del Bulevard del Xúquer, Plaça d'España, Rei en jaume, Xúquer, Alboraia i Raconet. D'esta fase prèvia, es varen unir els equips guanyadors a les falles ja classificades per el seu concurs de l'any passat, quedant els quarts de final formats per: Taüt-Bulevar, Rei en Jaume-La Bega, Raval-Passeig, i Alboraia-Port.
D'estos emparellaments es varen fer els creuaments de les semifinals que enfrontaven per la part alta del quadre a Taüt i Bega i per la part de baix al Passeig-Port.
A partir de les 17 hores, al Pavelló Cobert Municipal es disputà la gran final que per segon any consecutiu enfrontà a les falles del Port i de la Taüt. El nivell d ela final va estar molt alt, havent-se de jugar les partides decisives en la modalitat de parelles, proclamant-se al final guanyadors els membres de la Falla del Port, els quals venjaven d'esta forma la derrota patida l'any passat en la final, també davant de la Falla La Taüt. Tercers classificats han estat el Passeig i quarts la Bega.
Enguany han participat en este campionat un total d'onze comissions falleres de la ciutat, amb la qual cosa es pot considerar un gran èxit de participació i amb un excel·lent nivell.
El campionat ha comptat amb el recolzament logistic del Club de Dardos de la ciutat, el qual s'ha bolcat per a que este campionat fora un complet èxit.
Els dardos, un joc divertit i gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada