dimarts, 15 de novembre del 2011

Carcaixent dones 10 _ Dones CF Cullera 3

DONES CARCAIXENT  C.F 10 - DONES C.F CULLERA 3
Una jornada mes sense puntuar per a les jugadores de dones c.f Cullera en un partit que el Carcaixent va imposar el seu millor domini del baló,un joc molt mes ràpid i molt d'encert de cara a gol. Dones Cullera va tindre moments dins del partit com l'inici deI encontre que va aconseguir avançar-se en el marcador per mitjà d'una jugada molt ben portada per la seua davantera Alicia amb passe final al centre de l'àrea i Isa venint des d'arrere remata al fons de la xarxa.A partir d'ahi l'equip local es va sentir dolgut i va començar a crear moltes ocassions de perill sobre la porteria de dones c.f Cullera

Els gols no van tardar a arribar amb tirs de fora de l'àrea que es colaven per damunt de Carla, Açò ocorria al minut 25 de partit amb dos tirs dones Carcaixent li havia donat la volta al partit.
Fins al final del primer temps les jugadores de dones c.f Cullera no aconseguien entrar en el partit i sempre es veien superades per les jugadores de dones Carcaixent que no paraven de crear jugades de gol,arribant-se al descans amb un parcial de 5-1.
En la segona part es van produir tres canvis i l'equip va eixir amb un altre aire va disposar d'ocassions de gol i fins i tot aconseguia col·locar-se 5-3 amb dos gols d'Alicia, en el marcador al minut 75 del partit.

En el tram final les jugadores de dones c.f Cullera es van trobar amb massa errades en defensa provocant una nova golejada.