dimecres, 2 de novembre del 2011

XII Volta Popular en bici

Diumenge Passat dia 30 d'Octubre, es va celebrar la XIIena Volta Popular amb bici a Cullera, organitzada pel Club Ciclista Local. Malgrat del mal oratge regnant, al final, la mateixa va ser un altre èxit tant de participació, com d'organització, ja que així i tot, van ser 481 els participants que es donaren cita en l'eixida de la mateixa, dels més de 700 que s'havien inscrit a la prova festiva. La participació va ser menor que altres anys, ja,  que al tindre unes condicions meteorològiques adverses, alguns es van quedar en casa, i altres pensant que s'anul·laria, no van acudir a la mateixa.
El club Ciclista de Cullera, vol donar les gràcies als nostres participants, ja que sense ells, la Volta Popular no tindria sentit. Així com als patrocinadors Oficials: Milar Alberto González, Mobles Sapiña, Bicicletes Guzmán i Baladre; A  les empreses col·laboradores: Grup Llorca, Mac Donal's, Coca Cola; A la Policia Local que van fer un resplendit treball, a Protecció Civil, i a l'equip de la Regidoria d'esports.
També cal destacar el magnific treball realitzat pels socis i col·laboradors, així, com l'esforç realitzat pel club, tant econòmic, com de treball humà, per a poder portar a bon port esta dotzena edició de la Volta Popular.
En l'apartat de trofeus, varen estar els següents: el Club Natació Cullera va aconseguir, un any més proclamar-se com a club més nombrós amb 60 participants; La bicicleta més clàssica se'l  va endur Juan Francisco Ribes; i la bicicleta més original, José Luis Colom.
A continuació es va celebrar el sorteig de regals, els agraciats van ser els següents:
Sonia Martínez Lleó: un equip meteorològic, gentilesa de Milar Alberto Gonzalez. Alberto Catalá: un equipatge del Club Ciclista Cullera. Blanca Palomares Facó: un mòbil Vodafone, gentilesa Grup Llorca. Sheila Alcover Peiró: un equipatge de xiquet, gentilesa bicicletes Guzmán. Laura Puyuelo: una bascula de pes, gentilesa supermercats Consum. I finalment, Francisco Gabriel Escrivá: un pulsòmetre gentilesa del Club Ciclista Cullera.
En definitiva, una nova edició, un nou èxit, i una bona manera de disfrutar d'un bon matí, a pesar, que el temps ens va tindre en suspens a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada