dilluns, 28 de novembre del 2011

Resultats equips de bàsquet 26 i 27 novembre

El C.B.Cullera afrontava la jornada del cap de setmana passat amb partits en tots i cadascun dels seus equips, amb resultats dispersos en cadascun d'ells.
C.B.Cullera 60 vs 43 Estil Reform Gandia.

El Sènior Masculí va rebre a casa al Estil Reform Gandia, equip que va plantejar un partit molt seriós des del principi i amb les idees molt clares. Durant els dos primers quarts els cullerencs van sortir massa relaxats al partit i això juntament amb el bon partit realitzat pel Gandia, va fer que s'arribés amb una renda molt curta al descans a favor dels locals, 31-21. A partir de la tercera quart la cosa canvia i el C.B.Cullera va pujar el nivell en defensa i això va provocar imprecisions en l'equip contrari, les quals van aprofitar bé l'equip local per córrer contraatacs rapids i aconseguir canastres facils.
            Al final del partit, victòria comoda pel C.B.Cullera, per 60 a 43. D'aquesta forma consolida a l'equip en la part alta de la taula. La próxima jornada, partit contra l'Athletic Sueca Ingest, segon classificat, i on la victòria seriosa molt important pels cullerencs.
C.B.Cullera 39 vs 54 C.E.B.Carlet.
            El Junior Masculí tènia un partit complicat contra un equip com el C.E.B.Carlet i així va quedar reflectit des dels primers minuts del partit, on l'equip visitant cap a valer el seu fort joc interior per poder agafar els primers avantatges en el marcador. D'aquesta forma, malgrat la forta defensa realitzada per l'equip local, els jugadors de Juanfran van arribar al descans amb el partit relativament igualat. Al tercer quart, una gran entrada a la pista del C.B.Cullera, amb una gran defensa que va provocar nombroses perdudes de balons en l'equip rival, va fer que s'igualés el partit i s'arribés amb tot per decidir a l'ultim quart. En l'ultim quart el C.E.B.Carlet va tornar a utilitzar el seu joc interior com la base del seu atac, aprofitat el seu major fisic, i va aconseguir una bretxa en el marcador que no va abandonar fins a la xiuletada final. Derrota pels cullerencs, i la próxima jornada derby contra el C.B.Sueca.
C.B.Cullera 61 vs 33 C.B.El Puig.
Equip Taronja 41 vs 42 C.B.Cullera.

El Sènior Femení va tenir dos partits aquest cap de setmana, a causa que tènia pendent un partit ajornat contra el C.B.El Puig.
            En el partit ajornat, les xiques de Leo Silvestre no van donar lloc a sorpreses i des del primer minut i amb una gran defensa zonal, van obrir el primer avantatge en el marcador.
La tonica del partit no va decaure, i la distància a poc a poc anava sent mes gran, la qual cosa va permetre arribar a l'ultim quart amb tot decidit. Al final del partit victòria local per 61 a 33, i pensant en el partit del dia següent contra el Equip Taronja.
            El partit contra el Equip Taronja va ser molt difícil per les cullerencs, a causa que l'equip local  va plantejar un partit molt seriós per la seva banda, i les jugadores del C.B.Cullera tenien moltes dificultats per anotar. El C.B.Cullera va ser sempre per darrere en el marcador, però sense perdre mai de vista a l'equip local. D'aquesta forma, arribo l'ultimo quart on es decidiria el partit, i en un disputat final de partit, s'arriba amb la maxima igualtat en el marcador.
            En aquest moment, la importància en els tirs lliures, juntament amb un joc amb criteri, va permetre a les jugadores del C.B.Cullera portar-se la victòria per 41 a 42, la qual els situa segones en la classificació.
            La próxima jornada reben al N.B.Albalat, on s'espera aconseguir una nova victòria.
Resultats Escola Bàsquet Cullera.

Cadet Femení – Aldaia 52 vs 22 C.B.Cullera.

Malament resultat per al Cadet Femení, el qual no ha començat del tot ben la seva marxa per la categoria.  Un mal inici propici els primers avantatges a l'Aldaia, el qual es va fer fort i amb una gran defensa conseguia anotar amb facilitat a traves de contraatacs. Les cullerenques no trobaven la forma d'aconseguir anotar amb fluïdesa i finalment la victòria es va quedar a Aldaia.
Infantil Femení – C.B.M.Benifaio 51 vs 60 C.B.Cullera.
            Gran victòria l'aconseguida per les xiques de Vicent Ferrer en Benifaio. L'equip local va plantejar un gran partit, però les jugadores del C.B.Cullera a traves d'una gran defensa i el seu joc exterior van aconseguir estar manant sempre en el marcador, i aconseguir una nova victòria que els permet estar segones en la classificació.
            La proxima setmana, partit molt difícil a casa contra l'E.M.B.Denia 99.
Infantil Masculí – C.B.Cullera 24 vs 43 N.B.Alzira.

Derrota del C.B.Cullera enfront de l'Alzira, equip que guanyo fent un joc facil, però efectiu. L'equip cullerenc intent durant tot el partit aguantar les estirades en el marcador que realitzava l'Alzira, fins a l'ultimo quart, on es distancio en el marcador i no va haver-hi temps per reaccionar. La proxima jornada visita a l'Alginet, equip complicat que obligués a emprar-se al maxim als jugadors del C.B.Cullera.
Aleví – C.B.M.Benifaio 75 vs 35 C.B.Cullera.

El C.B.M.Benifaio és un dels rivals mes durs de la competició, i d'aquesta forma va quedar reflectit en el marcador, on l'equip de Romina res va poder fer per contrarestar el joc ofensiu de l'equip local. Així mateix, els xiquets del C.B.Cullera segueixen amb el seu procés de formació com a jugadors de bàsquet i milloren partit a partit.
Pre-Benjamí – C.B.Cullera 17 vs 29 C.B.Genoves.

L'equip dels mes petits del C.B.Cullera suc aquest dissabte altre partit, on es van divertir molt i van seguir millorant a poc a poc el que van aprenent durant la setmana.