divendres, 18 de novembre del 2011

Excel·lents resultats Club Judo Cullera


Dissabte passat dia 12 de novembre se celebrava en el pavelló poliesportiu municipal d'Ontinyent, el primer Torneig Comunitat Valenciana de judo Benjamin i Aleví, organitzat per la Federació Valenciana de Judo i en la que el club de Judo Cullera va realitzar el seu primer torneig oficial.
Amb esta competició s'inaugura la temporada de les competicions que organitza la federació per a estes suspendries inferiors.
La jornada es repartia en un torn de matí per a la categoria Benjamin, nascuts en 2002 i 2003 entre els que havien 140 inscrits i un altre torn de vesprada per a la categoria Aleví nascuts en 2000 i 2001 entre els que havien 160 inscrits, amb la qual cosa satisfeia gratament a l'organització la resposta dels clubs a l'assistir a esta competició.
Per part del club de Judo Cullera, participaven en categoria Benjamin: en categoria femenina, Les germanes Cristina i Marina Peiro, les quals van aconseguir un meritori segon i quart lloc; en categoria masculina , Pablo Segrera va aconseguir colar-se en la final del seu categoria obtenint un quart lloc. En categoria Aleví a la vesprada participà Jaume Ribes Delgado realitzant igualment un resplendit torneig sent derrotat en quarts pel finalista del torneig, en el comput global va obtindre un merescut quint lloc.
El balanç és molt positiu, en tant que participació de xiquets, dels que destacaríem clubs d'Elx, Castalla, Torrevieja, o Cullera, com menys habituals i els mas coneguts de Castelló de la Plana, Alcoi, Alzira, Esportiu València, Judokan, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada