dilluns, 5 de novembre del 2012

Crònica completa Sucro Fs

 PRIMERA DERROTA DEL SUCRO A L’OLLERIA.
El Sénior queia derrotat  per primera vegada en aquesta lliga a L’Olleria, i veia truncada la seua ratxa de quatre victòries consecutives. Els locals, que ja encadenen 5 victòries i un empat, van estar molt encertats i prompte es posaven amb avantatge al marcador.  El Sucro no aconseguia  igualar i L’Olleria, molt efectiu, aconseguia mantindre l’avantatge. Al descans s’arribava amb 3-1 per als locals. En la segona,  els nostres ho intentaren però fallaren les ocasions que tingueren de retallar distàncies i entrar en el partit. Al remat, i jugant Héctor de porter jugador, en van caure dos més, deixant el marcador final en 5-1.  Ara, el pròxim partit és contra l’Auto Real, un rival que tampoc serà fàcil i on els nostres intentaran fer valer la seua condició de locals.
DERROTA DEL FEMENÍ A MANISES.
Pel que fa al Femení, les nostres xiques van caure a Manises davant un rival que, tal com reflexa el marcador final (16-1), es va mostrar molt superior.  Ara,  cal recuperar-se prompte i preparar-se per als pròxims partits on segur que les nostres milloren i demostren que, aquestes derrotes, no fan si nó enfortir més a un equip que, cal recordar, és debutant en la categoria. El pròxim rival, el Massanassa.
BONS RESULTATS DELS EQUIPS DE L’ESCOLA
Respecte als equips de l’Escola, s’han recollit bons resultats aquesta setmana. L’Infantil va aconseguir una nova victòria, altra volta molt patida (5-4), davant l’Alboraia i on va tindre que tirar de l’èpica, en remuntar el 0-3 inicial. El més important és que els nostres van aconseguir recuperar-se i endur-se els tres punts. Ara, l’equip afronta el primer desplaçament, a La Salle. Per altra banda, l’Aleví també va guanyar (10-0) i no va tindre tindre excessius problemes en desfer-se del Puzol “B”, encadenant amb aquesta nova victoria tres consecutives.  Esperem que continue la ratxa la propera jornada, al camp del Levante-Dominicos “B”. Pel que fa al Benjamí, l’equip va aconseguir la seua primera victòria en lliga, al camp del Maristas Valencia “D” (4-9). Els nostres van estar molt centrats i no es van deixar sorprendre. Ara toca jugar a casa, contra un difícil Ac. Valencia “B”. Per últim, el prebenjamí va caure a Picassent (4-0) però va donar molta guerra i el partit es va decidir gràcies a l’efectivitat dels locals. Segur que el pròxim partit, al camp de Maristes Cullera “B”, els nostres demostren tot el que han millorat.
També vos avancem que la presentació dels nostres equips serà el dissabte dia 10 de novembre. En breu, vos informarem més detalladament d’aquesta noticia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada