diumenge, 25 de novembre del 2012

Victòria CF Cullera femení

IMPORTANT VICTÒRIA DEL C.F. CULLERA FEMENÍ A OLIVA (2-3)

El femení del Cullera disputava este Diumenge 25 de Novembre a Oliva una nova jornada de lliga, iniciant el partit amb mal peu, ja que rebia un gol en la primera
ocassió de perill de l´enfrontament.

Es sobreposaven les visitants en els minuts següents disposant d´ocassions, en
accions individuals d´Ali, i en jugades a baló parat, destacant un empalme de
de Tania que eixia per damunt del travesser, i un remat de Klaudija que es perdia fregant el pal. Finalitzava la primera part amb un injust 1-0, en el que les jugadores
del Cullera havien sigut millors, tant en intenció de joc com en ocasions.

En la reanudació, les visitants seguien amb la seua insistència, amb més actitud que encert, fins que en el minut 15 Anna trau de banda cap a Judit que creua un passe
entre la defensa per a que Ali remate en vaselina superant a la portera rival.
 Després de l´empat, l´Oliva ha avançat línies i disposava d´alguna ocasió aïllada fins que, al voltant de la mitja hora i en acció individual, la dorsal 9 del Oliva Tania s´internava en acció individual anotant de fort tir a la dreta de Carla.

No decaia el Cullera i en el tram final disposava de diverses incorporacions a l´àrea fins que en el minut 35 Klaudija s´internava per la banda dreta i empatava en un fenomenal xut que es colava junt al pal esquere de la portera local.

Encara han seguit intentant-ho les visitants, amb els ànims reforçats després de l´empat, fins que, a les acaballes del partit, aconseguien el definitiu 2-3 al aprofitar Lur, després de la treta d´una falta, una acció embarullada que concretava la victòria visitant, que certificava Carla en l´últim minut amb una meritòria parada a boca de gol.

Les jugadores del Cullera que han intervingut en el partit han sigut Carla, Tania, Kornelija Yassmina, Raquel, Klaudija, Judit, Isa, Sara, Anna, Ali, Noelia i Lur.

Les xiques del C.F. Cullera es situen en la zona mitja de la classificació amb 9 punts
i la propera jornada després de la de descans, viatjaran a Valencia per tal de jugar davant el líder Torrrefiel.