dilluns, 19 de novembre del 2012

Veterans CF Cullera 2 - Empleats Ford 0

SUMANT DE TRES

VETERANS C.F CULLERA CONTINUA  SUMANT
Veterans C.F Cullera aconseguix una importantíssima victòria per 2-0,davant de l'equip d'Empleats Ford,un equip totalment renovat al de la temporada passada i que va mostrar un bon nivell de joc al seu pas per l'Aeria,planta cara a l'equip local sobretot en la segona part on va tindre fases en què domina el centre del camp i va disposar  de córners i faltes per a poder fer gol.
El partit en la primera part va ser per a l'equip local que va eixir  molt connectat per a  poder aconseguir un gol prompte però les seues tres primeres jugades d'atac eren desaprofitades pels seus davanters.A partir del minut deu de partit el joc entre en moltes imprecisions per part de l'equip local,no s'aconseguia controlar el baló,perdudes en el centre del camp,errors en defensa,errors de control del baló,es deixava jugar al rival massa(no es pressionava),regals a baló parat,l'arbitre.
Minut 30 de partit contraatac de l'equip local,Galindo encara al porter visitant i este el tomba dins de l'àrea,penal que transforma Salva Quiles màxim golejador de l'equip local.
En la segona mitat es van tornar a tindre diverses ocasions per a poder fer gol però unes vegades els defenses i altres l'encert del porter visitant feien que l'equip de Veterans C.F Cullera no estarà tranquil en el marcador.L'equip entra en una fase de perdudes constants del baló açò provocava un ambient d'un cert desconcert entre els components de la plantilla de l'equip local,calia assegurar el resultat i açò es va fer esperar.Per fi en el minut 80 de partit un córner molt ben llançat al segon pal era rematat de cap per Juanvi rebutja un defensa baix pals i el baló li cau a Raul Vargas qui remata a plaer,este gol va donar molta tranquil·litat en els minuts finals per a assegurar la victòria de l'equip local.

El mes important d'este partit era obtindre la victòria.L'objectiu que ens havíem proposat aconseguir els tres punts en joc i esperar resultats en altres camps.
AMUNT VETERANS LA TEMPORADA ACABA DE COMENÇAR.