diumenge, 25 de novembre del 2012

Victòria clara del Sucro Fs Femení

FEMENÍ: Sucro-8 Benifaió-1 (6a jorn. Lliga).
Primera victòria del Femení i primers 3 punts d'un bon Sucro davant un Benifaió que, sobre tot en la segona, no ha estat encertat. El partit començava molt be per a les nostres en avançar-se al minut 1 amb un gol d'Anael.
Al min 15 era Andrea qui feia el 2-0, amb el que s'arribaria al descans. En la segona, el Benifaió feia el 2-1 molt prompte (min. 3), però una espectacular Romina s'encarregava de posar terra de per mig i feia 4 gols seguits per afonar a les visitants, que encara rebrien dos gols més, per part d'Andrea (per segona volta) i la mateixa Romina (el cinqué), que amb un tir de falta redondejava un fantàstic partit de les nostres, que en tot moment s'han mostrat molt concentrades i han lluitat de valent per la victòria. Des d'ací felicitem a tot el Sucro Femení que ha vist recompensat el seu esforç i il.lusió per millorar.