dissabte, 24 de novembre del 2012

Victòria del Sucro Fs Infantil davant del Pilar i del Benjamí davant el Picassent

INFANTIL: El Pilar-2 Sucro-3 (6a jornada lliga).

Victòria molt treballada de l'Infantil en un camp sempre difícil com el del Pilar. Els nostres s'han posat 0-2 prompte però els locals es feien amb el control de la pilota i aconseguien retallar distàncies abans del descans. En la segona el panorama no canviava, amb els locals pressionant dalt, i els nostres defenent i eixint be. Com en la primera part, el Sucro pegava altra volta primer i es possava 1-3 al marcador. Però faltant 4 minuts, ha vingut l'expulsió de Fran i estant en un jugador menys els locals feien el 2-3, posant l'esglai en el cos dels nostres, però no quedava temps per més. Els gols del Sucro han sigut de Diego(2) i Jaume R.
Per altra part, gran partit i victoria del Benjamí del Sucro FS davant un Picassent que es resistía. A la fí Sucro 8 - Picassent 3.
El més important a segut la imatge que va donant-se de millora.
Poc a poc estarem dalt de la taula classificatoria!