dijous, 22 de novembre del 2012

LA PRÈVIA: Partit Sucro Cullera-Valencia El Pozo

Interessant partit el que es disputarà el dissabte en el Pavelló Cobert de Cullera, a les 18:30 h. El Sucro Cullera rep a un València F.S. que ha apostat per gent jove, que ve progressant des de la base. Una aposta, potser un poc arriscada a curt plaç però que segurament donarà els seus fruits més prompte que tard. La seua col•laboració amb El Poz
o pot donar-li l'espenta necessària per a pujar un escaló més. A nivell de resultats, l'equip de València ve de guanyar a casa a La Safor (6-3) i en el seu últim desplaçament es va deixar els tres punts contra el Castell de Peñiscola-Vinaròs, per un ajustat 4-3.

El Sucro, d'altra banda, ve de guanyar dos partits molt complicats que han elevat la moral de la tropa, que sembla preparada per a resoldre partits igualats. D’eixos en els quals el factor psicològic és un punt desnivellant en el desenvolupament del joc. De tota manera i encara que la posició en la taula classificatòria dels dos siga molt desigual i els separen 11 punts, el pronòstic, i més en aquesta lliga, és incert. Qualsevol rival (i açò ha quedat suficientment demostrat) el pot complicar un partit per poc que el confies. Esperem que els nostres puguen traure el partit avant. En qualsevol cas, l’espectacle està quasi assegurat.
Demà vos deixarem les declaracions del nostre míster, Braulio Correal, al respecte del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada