diumenge, 18 de novembre del 2012

Ressultats Sucro Fs 17 novembre

INFANTIL: Sucro-4 Jesus Maria "A"-0 (5a jornada lliga).

Nova victòria de l'Infantil del Sucro en un partit on els nostres han cumplit i s'han imposat amb els gols de Pablo M., Cristian, Isidre i David.

ALEVÍ: Sucro-9 La Salle "A"-4 (5a jornada lliga).

Victòria de l'Aleví del Sucro que continua la seua ratxa de victòries. El partit ha sigut prou intens i La Salle ha apretat però els nostres han controlat l'encontre i no s'han confiat. Cal lamentar la lessió de Noel, en una jugada en la qual xoca amb el porter visitant. Esperem des d'ací que no siga res. Els gols han sigut de Jaume(4), Angel(2), Erlantz,Noel, i Jose.

VICTÒRIA COMPLICADA DEL SÉNIOR
Onda-3 Sucro Cullera-5

Partit complicat el disputat pel primer equip del Sucro a Onda, on els nostres han aconseguit finalment, i no sense patiment, endur-se els tres punts.
En la primera part, el Sucro tenia vàries ocasions però no aconseguia transformar-les.  Al descans s'arribava amb empat a un, després que els nostres marcaren gràcies a una gran jugada de Pendi, que ell mateixa culminava, i els locals ho feren en transformar un penalty comés pel nostre equip.
 En la segona, el Sucro eixia decidit a posar terra per mig i s'avançava amb dos gols: un de Bayona després d'una treta de corner, i l'altre de Pendi, a passe d'Héctor. Però els locals reduïen distàncies (2-3) i amb porter jugador posaven en sèries dificultats als nostres. No obstant, en un infructuós atac de l'Onda, Bayona aconseguia aprofitar-se de la situació i ,xutant pràcticament des de la pròpia àrea,  feia el 2-4. L'últim gol dels nostres era aconseguit per Juanmi que, en una gran jugada personal, se n'anava de l'últim defensa per marcar a porta buida.
En definitiva, tres puntets més que venen molt be al nostre equip (6 de 7 victòries) per retallar distàncies a l'Alzira, que punxava a casa contra el Playas de Castelló “B”. Només cal lamentar la lesió de Carlos. Des d'ací li dessitgem una prompta recuperació.