dimarts, 13 de novembre del 2012

Gala Federació de Futbol C


EL CULLERA OBTÉ DOS PREMIS EN LA GALA D´ENTREGA DE TROFEUS D´EQUIPS CAMPIONS DE LA PASADA TEMPORADA
Ahir Dilluns 12 de Novembre, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, va celebrar la Gala d´entrega de trofeus als equips campions de la temporada 2011-12.
Com ja es habitual en els últims anys, els salons de l´Alameda Palace de la capital del Turia varen recollir una nombrosa representació de destacades personalitats, directius tècnics i jugadors i jugadores que van abarrotar el recinte.
En primer lloc el C.F. Cullera va rebre el trofeu com a equip campió del Grup Tercer de la Regional Preferent de la pasada temporada. Posteriorment, D. David Gutiérrez, entrenador del nostre equiip de Preferent, rebia el premi en reconeixement a la seua labor en el Cullera l´any passat.

Es varen fer entrega de varios reconeixements per la seua destacada labor la temporada passada a jovens jugadors, en especial del Vil·lareal, València i Llevant entre els que destacava el encara jove pero ja fenomenal jugador “Kaiser”, i jugadores com Maria Miret, de Xeraco, internacional sub-17 per Espanya i jugadora del Llevant femení, fonamental a l´hora d´aconseguir el campionat d´España obtés enguany per la selecció femenina valenciana sub 18, títol pel qual la Federació també va reconeixer al seleccionador, així com altres dos jugadares de l´equip granota, que també varen ser galardonades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada