divendres, 23 de novembre del 2012

Horaris Partits Sucro Fs

Ací vos deixem els horaris dels partits dels nostres equips. En rosa, com sempre, els partits jugats al Pavelló.
La jornada comença el dissabte de matí amb els partits del Benjamí i l’Infantil. El Benjamí juga a les 10h al Pavelló, contra el Picassent “B”. Un rival que segur que ve amb moltes ganes després d’empatar a casa en l’última jornada contra El Armelar “

B”. L’Infantil, per altra banda, te un complicat desplaçament a un camp sempre difícil com és el del Pilar on no serà fácil puntuar. Esperem que fassen un bon partit.
La jornada continua per la vesprada amb dos interessantíssims partits. A les 16:30 el Femení te un important partit al Pavelló contra el Benifaió, vicecolista amb el nostre equip. Segur que les nostres xiques ho donaran tot per intentar fer un bon encontre i guanyar els seus primers punts de la temporada. Després, a les 18:30 h. juga el Sénior contra el Valencia El Pozo F.S., en un partit...on els nostres també hauran de lluitar de valent davant un bon equip, amb gent jove i que segur que donarà guerra.
Per últim, la jornada per als nostres equips acaba el diumenge amb el partit del prebenjamí, que s’enfronta al Maristes Cullera “A”, un rival que es candidat a tot i on els nostres intentaran fer-ho be. Segur que ho aconseguixen.
L’Aleví no juga perquè descansa aquesta jornada.
En definitiva, un cap de setmana molt interessant que segur que ens depara partits molt emocionants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada