dijous, 15 de novembre del 2012

Horaris cap de setmana Sucro Fs 17 i 18 nov

Vos deixem els horaris dels partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve. Com sempre, en rosa, els partits que es juguen a casa.
La jornada començarà el dissabte 17, de matí, al Pavelló, amb dos partits d’equips de l’Escola: Aleví i Infantil. L’Aleví, que encapsala la taula classificatòria, juga a les 11:00 contra La Salle “A”, un equip que es troba al l
loc 5é i on els nostres intentaran fer un bon partit. A les 12:00, l’Infantil, que també va líder provisional, juga contra Jesús Maria “A”, penúltim classificat. L’equip no s’ha de confiar i haurà d’intentar jugar al màxim nivell. Elmateix dissabte de matí, però a Moncada, el Benjamí juga a les 11:00 h. per enfrontar-se al CEU San Pablo “B”, últim classificat. Els nostres, que van a mitad taula (lloc 5é) hauran d’eixir concentrats i no deixar-se sorprendre. 

El dissabte per la vesprada és el torn del Sénior. El primer equip, que es troba al lloc 5é, es desplaça a Onda per jugar a les 16:30 h contra l’equip d’aquesta localitat, que és el penúltim. Encara que semble un enfrontament a priori assequible, els nostres no han de confiar-se i hauran de lluitar de valent pels tres punts en joc.
Per últim, la jornada conclourà el diumenge a les 12:00 h. amb el partit del Prebenjamí, el qual te un complicat partit al Pavelló contra N.S. Socorro. Els nostres menudets intentaran fer-ho be i donar-ho tot contra l’actual líder de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada