dilluns, 12 de novembre del 2012

Presentació Sucro Fs +Crònica Sucro Fs - AutoReal

Aleví
 El Sucro Cullera Futbol Sala es va presentar el dissabte 10 de novembre al Pavelló Cobert de Cullera. Tots els equips del club (Sénior, Femení, Infantil, Aleví, Benjamí i Prebenjamí) van anar desfilant per la pista del Pavelló fins completar una foto conjunta que mostrava l'alegria i satisfacció de tots, en especial dels més xicotets. La festa va ser redona perquè en acabar la presentació, el primer equip va disputar el seu partit de lliga contra l'Autoreal de Villareal amb victòria (3-2). De segur que tots els presents van gaudir d'una jornada inoblidable

Victòria treballada davant un gran rival

Important i treballadísima victòria del Sucro, en la qual ha hagut de lluitar de valent per endur-se els 3 punts. Per altra banda, l'Autoreal ha demostrat que és un rival amb molt bon toc de baló però sense gol.
El partit començava de cara per als visitants, que s'avançaven mitjançant un penalty al min. 6. El Sucro no aconseguia imposar el seu joc i es mostrava prou espés en atac. Però en l'últim i frenètic minut del primer temps aconseguia pegar-li la bolta al marcador i, amb els gols de Màxim i Bayona (d.p.) , se n'anaven al descans amb 2-1.
En la reanudació els nostres eixien amb millor cara i Dani posava el 3-1 al min. 4. Però l'Autoreal retallava distàncies prompte i el partit entrava en una fase en el qual qualsevol dels dos equips haguera pogut marcar. Al final, els visitants amb porter jugador apretaven però Moi primer i el pal (en els últims segons) després, evitaven l'empat visitant.
Per últim, volem destacar i agrair la presència de molts pares i xiquets de l'Escola, que, després de la presentació, s'han quedat a vore al primer equip. La victòria, sense cap dubte, és per a ells.