divendres, 30 de novembre del 2012

Horaris equips Sucro Fs

 Horaris Partits.

Vos deixem els horaris dels pròxims partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve. Com sempre, en rosa, els partits que es juguen a casa.
La jornada començarà el dissabte de matí, al Pavelló, amb tres partits d’equips de l’Escola: Benjamí, Aleví i Infantil. El Benjamí, que es troba a mitat taula (5é), rep a les 10:00 h. a Jesús Maria “B”, equip que es troba al quart lloc. El partit es preveu molt igualat i disputat i esperem que els nostres juguen be i continuen la seua progressió. A les 11:00 h. l’Aleví, que es troba al segon lloc (amb un partit menys), juga contra un dels colistes, el Santana “B”, en un partit, a priori assequible, però on els nostres no s’hauran de confiar per tal de continuar la ratxa. I, per acabar el matí, a les 12:00 h., l’Infantil, que també va segon, te un difícil partit contra el Dominicos Levante (6é), que segur que vindrà a per totes després d’haver perdut a casa la jornada pa
ssada, contra el Maristas. Els nostres intentaran fer-ho be i estar concentrats tot el partit.
La jornada continuarà el dissabte per la vesprada amb dos partits. El Femení (9é lloc), després d’haver guanyat el seu primer partit, rep al Pavelló (16:30 h.) al Chiva (8é), contra les que ja van empatar en pretemporada. S’espera un encontre igualat, i on esperem que les nostres fassen un bon partit. Per últim, el Sénior, que ja és segon, te un complicat desplaçament a Gandia (19:30 h.) per jugar el partit ajornat de la primera jornada contra La Safor (11é). Els nostres intentaran continuar la seua ratxa en un camp molt difícil i davant un equip que (entrenat per un cullerenc i exentrenador del Sucro, Llorens P.) segur que ix molt motivat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada