dijous, 8 de novembre del 2012

Horaris Sucro Futbol sala

Vos deixem els horaris dels partits del cap de setmana. Amb color rosa, com sempre, els que es juguen a casa, al Pavelló. 

La jornada començarà el divendres, amb el desplaçament de l’Infantil a Paterna, per enfrontar-se a les 19:00 h. al colista La Salle. Els locals porten 3 derrotes en 3 partits, mentre que els nostres duen 2 victòries i un empat en tres partits mol
t disputats, ocupant el segon lloc de la classificació. Esperem que els nostres donen bona imatge.

El dissabte de matí es jugaran tres partits. A les 10:00 h. al Pavelló, el Benjamí te un complicat partit contra l’A.F. València C.F. “B”. Un rival que ha disputat i guanyat dos partits en els quals ha fet 32 gols en total. Els nostres intentaran fer un bon paper i donar guerra. Per altra banda, l’Aleví, que encapçala la classificació del seu grup, juga a les 10:30 h. a València, al xicotet camp del Dominicos-Levante “B”, un rival que només ha disputat un partit (amb empat) i que es troba al 7é lloc. Esperem que els nostres fassen un bon partit i puguen portar-se un bon resultat. I pel que fa al Prebenjamí, juga a les 11:00 h, al camp del Maristes Cullera “B”, en un partit on cap dels dos equips ha guanyat encara en el que portem de competició. Segur que els nostres demostren tot el que han millorat. La jornada continuarà per la vesprada. Després de la presentació dels equips del Sucro, el primer equip disputarà un interessant partit davant l’Auto Real de Vila-real. Un rival complicat, que es troba al 9é lloc de la taula classificatòria però que segur que posa les coses molts difícils als nostres. Sense anar més lluny, va perdre per la mínima (4-3) davant un dels líders, l’Alzira. Els nostres afronten el partit amb moltes ganes, després de la derrota patida el dissabte passat a l’Olleria. Esperem que puguen aconseguir la victòria i endur-se els tres punts.

Per últim, la jornada acabarà el diumenge, amb el partit que el Femení jugarà al Pavelló a les 11:00 h, contra el Massanassa. Un rival molt complicat, que amb dos partits jugats (1 victòria i 1 empat) es troba al 5é lloc de la taula i on les nostres segur que ho donaran tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada