dilluns, 26 de novembre del 2012

Nova victòria dels veterans del CF Cullera

BENIFAIÓ CLAUDICA DAVANT DEL CULLERA

VETERANS CD. BENIFAIÓ 0 - VETERANS C.F CULLERA 2

El Cullera va amarrar bé la seua porteria i va aprofitar dues ocasions en la segona part per a aconseguir emportar-se la victòria en un partit en què els jugadors locals es van emprar a fons i realitzant un partit,al màxim de les seues possibilitats d'altra banda l'equip  de Veterans C.F Cullera realitza una primera part  molt bona controla el joc,recupera prompte el baló i va disposar de diverses ocasions de gol en la primera part,tot el joc va ser d'un constant atac per part de l'equip de Veterans C.F Cullera però els seus davanters no van estar encertats de cara a gol en eixe primer temps.
La segona part s'inicia amb la primera ocasió de perill per part de l'equip local en el que es portava de partit a partir d'ahí el domini en el joc va pertànyer al conjunt dirigit per Juan Gutierrez però les seues constants arribades a la porteria rival eren desaprofitades pels seus davanters que no van tindre sens dubte la millor vesprada d'això s'aprofita el conjunt local per a la contra disposar de diverses ocasions de gol però el porter Garcia que tinge una segona part espectacular,va  realitzar tres intervencions de moltíssim merit aconseguint mantindre la porteria a zero.
Gols:0-1,minut 65,Jose Nadal llança una falta d'uns 30m el porter toca el baló,colpeja en el pal i Raul Tamarit que havia seguit la jugada remata a plaer.

0-2,minut 72,Jose Nadal culmina una jugada personal de tir creuat des de fora de l'àrea.
Bon partit per al conjunt de Veterans C.F Cullera
en un sempre dificil camp,qu´ens porta una setmana mes a la part alta de la clasificacio.Per cert molt apretada aquesta temporada 12/13.
El Benifaió, per la seua banda, va tornar a mostrar-se batallador i insistent però la defensa Veterans C.F Cullera una setmana mes mantinge la porteria a zero.