diumenge, 25 de novembre del 2012

Important victòria del Sucro Fs sènior

SÉNIOR: Sucro-4 Valencia-3 (9a jornada lliga).
Important victòria del primer equip davant un Valencia que ha donat molt bona impresió i que no ha fet honor al lloc que ocupa a la taula. Els nostres començaven el partit dominant a un Valencia FS que es mostrava molt segur darrere, tancant tots els forats i ixint ràpid a la contra. Al minut 12 Juanmi avançava als nostres però el Sucro no rematava l
a faena i el Valencia empatava, a poc de concloure la primera part. En la segona, els visitants sorprenien i als dos minuts de joc anotaven el 1-2. Héctor acudia al rescat, i feia inmediatament l'empat i posteriorment (minut 14) el 3-2. El Valencia,que estava fent un bon partit, no aprofitava la superioritat numèrica provocada per les expulsions de Carlos primer i Alan després, i inclús rebia el 4-2 de Bayona amb superioritat. Al final, els visitants retallaven distàncies amb el 4-3 però el marcador no es mouria.

En definitiva, victòria treballada i molt valuosa per a les aspiracions del nostre equip que completa una jornada fantàstica per al club, amb 4 victòries en els 4 partits disputats (benjamí, infantil, femení i sénior).