dilluns, 12 de novembre del 2012

Veterans Paiporta 0 - Veterans CF Cullera 0

 EL CULLERA PERDONA A LA SEGONA PART



Empatats en la taula arribaven al partit i empatats han eixit.
La igualtat s'ha convertit en la tònica dominant en els equips de la part alta de la classificació en el que va de temporada 12/13.
Un partit amb poques ocasions de gol,espés,molt competit i en el qual els locals es van emprar a fons per a frenar els contra atacs del Veterans C.F Cullera.
En una primera part en la qual l'equip local tènia el domini del baló però no era capaç de crear ocasions de gol,degut al treball defensiu realitzat pels centrecampistes i defenses del conjunt de la ribera.Veterans C.F Cullera va disposar de diverses ocasions per a poder obrir el marcador,la seua ocasió més clara en la primera part minut 30,falta molt ben llançada per Charly que el porter local amb una gran estirada aconseguix desviar el baló a córner.
En la segona part Veterans C.F Cullera va continuar jugant amb molt orde i amb molta intensitat en el centre del camp on recuperava ràpid el baló i eixia amb contraatacs molt perillosos,van ser els millors moments del partit per a poder marcar un gol però la sort no estige depart de l'equip de Veterans C.F Cullera ja que el seu davanter Ruben Pelaez en el minut 69 de partit regatejava al porter local i el seu tir era tret baix pals per un defensa local.
En el minut 75 va ser expulsat el porter local per agressió a Salva Quiles.
A partir d'aquest moment l'equip de Veterans C.F Cullera tinge sols dos ocasions clares de poder fer gol una per part del seu davanter Salva Quiles,minut 80 de partit de baselina vol col·locar el baló i el meta local fa en la seua eixida una gran parada,una altra,minut 90 per mitjà d'un tir del recent fitxatge Pablo Fuertes una altra vegada el porter trau el baló baix pals.
Al final vist lo vist un punt que sap a poc pel treball realitzat pels jugadors en este partit,d'altra banda felicitar a tots els jugadors per l'esforç realitzat.
AMUNT VETERANS.


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada