divendres, 7 d’octubre del 2011

1r TROFEU FUTBOL 7 VERGE DEL PILAR

Els membres de la caserna de la Guàrdia Civil de Cullera estan realitzant al llarg de tota esta setmana tot un seguit d'activitats de cara a celebrar, honrar i commemorar a la seua patrona, la Verge del Pilar.
Fa uns anys, des de la mateixa caserna cullerenca se celebrava un campionat de futbol sala, el qual va comptar amb una gran acceptació, però per diferents motius, principalment per horaris es va deixar de celebrar.
Enguany, amb les ganes renovades i sobretot amb el desig de realitzar activitats, s'ha volgut recuperar aquells esperit esportiu i compatitiu i s'ha organitzat la primera edició del campionat de futbol 7 Verge del Pilar. El mateix es va disputar al llarg del matí d'ahir dimecres a les instal·lacions municipals de la Partideta.
Al mateix, han participat un total de sis equips, dividits en dos grup de tres, els quals han fet un triangular. Al grup A han quedat enmarcats els equips de les casernes de la Guardia Civil de Cullera, el de Tavernes i el de Llombai. Al grup B s'han enquadrat els equips de la Guardia Civil de Carlet i de Sueca i el de la Policia Local de Cullera. Els guanyadors de cada grup disputaven la final i els segons classificats disputaven entre ells el tercer i quart lloc.
Els ressultats de la primera fase al Grup A foren els següents:
GC Cullera 2- GC Tavernes Valldigna 4
GC Llombai 7- GC Cullera 3
GC Tav. Vall. 1- Llombai 4
Per la seua part, al Grup B es varen donar els següents ressultats:
GC Carlet 3- GC Sueca 2
Policia Local Cullera 5- GC Sueca 1
GC Carlet 2- Policia Local Cullera 8
Tal i com ja hem dit, el campió de cada grup jugà la final estant el resultat GC Llombai 3- Policía Local Cullera 1. Al mateix temps que es jugava la final, es jugà el tercer i quart lloc, sent el resultat GC Tavernes Valldigna 7- GC Carlet 0.
La classificació final ha sigut.
1/ GC Llombai
2/ Policia Local Cullera
3/ GC Tavernes de la Valldigna.
4/ GC Carlet.
5/ GC Sueca
6/ GC Cullera.
Al finalitzar els partits, a les 14.00 hores aproximadament s'han entregat el trofeus al pati de la caserna de Cullera.-
Els organitzadors d'este primer torneig de futbol 7 Verge del Pilar han volgut agraïr la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'ajuntament de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada