dimarts, 18 d’octubre del 2011

Segona victòria consecutiva dels veterans del CF Cullera

Segona victòria consecutiva per a veterans C.F.Cullera davant de l'Alginet, en un partit que en la primera part va ser de total domini visitant, i en la que ja s'arribà al descans amb el resultat 0-1.
Al segon temps els veterans del CF Cullera aguantaren molt bé la sortida de l'Alginet C.F. en una perduda de pilota dels locals, els centre del camp del cullera aconsegueixen muntar un contra atac molt ràpid i amb la participació de tota la seva davantera i aconsegueixen marcar el seu segon gol. Això li va fer molt de dany a l'equip local. El Cullera va seguir ferm en defensa controlant el centre del camp i no es va fer esperar el tercer gol.
Gols:
0-1 minut17. jugada personal de Vargas que de tir creuat bat per l'esquadra.
0-2 minut 60, jugada en la qual participa tota la davantera Raül bat de vaselina.
0-3 minut 72 falta a uns 40m llançament de Vargas directe a l'escaire.
1-3 minut 80 centre a l'àrea no s'aconsegueix despejar i rematada a plaer de Cholo.