diumenge, 30 d’octubre del 2011

CF CULLERA 1 CASTELLONENSE 1

CF_CULLERA_copia

Cullera i Castellonense varen empatar en un intens partit marcat per la pluja que no deixar de caure durant tot el partit.
El Cullera va botar al camp amb un 4-3-3, amb Pomer i Guillem com a extrems, i Óscar Serrano com a home més en punta davant els seus excompanys del Castellonense, que en l'Aèria s'han mostrat com un equip molt sòlid enrere. Tots dos equips, s'han empleat a fons en defensa i buscaven sempre les pilotes llargues, els locals buscant a Guillem i Serrano, i els de Mascarell buscant la mobilitat de Campos i Iker. Joan creava la primera ocasió local en rematar alt un córner, però l'ocasió més clara era per al Castellonense, quan en un servei de falta de Gabi al segon pal, on Campos deixava la pilota a Iker completament sol a l'àrea petita, i quan es disposava a rematar, rebia una claríssima empenta, de Joan que sorprenentment l'àrbitre no assenyalà com a pena màxima. Gens més que destacar en aquest primer període, només l'impressionant ruixat que va caure sobre el camp del minut 30 al 40, que va entollar el camp, i que va fer témer per la continuïtat del xoc.
En la segona meitat, el Cullera va eixir decidit a emportar-se el partit, i Guillem va ser el primer a avisar, en una bona internada per l'esquerra i el seu xut va sortir excessivament creuat. En el minut 60 l'equip de David Gutierrez es va avançar en el marcador per mitjà de Marc, que llançava magistralment una falta des d'uns 35m, que es colava per tota l'esquadra dreta de la porteria de Mata. Però poc li va durar l'alegria al Cullera, ja que dos minuts després, en un servei de banda en llarg del Castellonense, Raul Teruel s'aprofitava d'una pilota solta després d'una fallada del meta Nacho i establia l'1-1 en el marcador. A partir de l'empat, es van veure ocasions, un tir de Marcos des de 40 metres que va obligar a lluir-se a Nacho per mitjà dels visitants, i una cabotada de Guillem a falta de 5 minuts, que Mata va enviar a córner en una bona estirada. En esta segona part, els del CF Cullera varen reclamar un clar penalty en l'àrea visitant que el colegiat de l'encontre no va voler xiular.
Just empat al final entre un Cullera i el Castellonense, els quals demostraren que en els encontres d efora de casa continuen molt segurs. En l'Aèria, el poc públic asistent es va banyar, pero es va poder vore un bon encontre.