dilluns, 10 d’octubre del 2011

VETERANS CF CULLERA 3 - ALMUSSAFES 1

Excel·lent encontre el jugat dissabte passat en l'Aeria per part de veterans del CF Cullera davant de l'Almussafes. Un partit que va ser totalment dominat per l'equip local que va començar dominant el centre del camp, tenínt mes el baló.
Els seus jugadors atacants van aconseguir participar molt més que en partits anteriors. La defensa va estar molt més forta no deixant caure cap baló en les proximitats de  la seua àrea. El ressultat final: CF Cullera veterans 3 – Almussafes 1
Gols:
1-0 minut 01, jugada de Sime per banda esquerra, centre a l'àrea i José Nadal, com en els seus millors temps, rematà a plaer.
2-0 minut 40,jugada en solitari de Faustino i de tir creuat que bat al meta rival.
3-0 minut 65 excel·lent jugada per banda esquerra passe al centre de l'àrea i rematada al fons de la xarxa per Carlos Moreno.
3-1 minut 80 centre a l'àrea i rematada de cap a l'esquadra local.