dilluns, 17 d’octubre del 2011

ACTUALITAT CLUB DE BÀSQUET CULLERA

Intens cap de setmana per al C.B.Cullera, en el qual tres dels seus equips començaven la seua temporada amb moltes il·lusions posades en la mateixa. Així mateix els equips inferiors seguixen amb la seva preparació per al seu pròxim inici de competició, a través d'una sèrie d'amistosos.

El primer equip del C.B.Cullera ha tornat enguany a la categoria de Segona Zonal pel descens de categoria produït en la temporada anterior. Així mateix l'equip d'enguany compta amb moltes cares noves, alhora que la joventut és la nota predominant en el mateix.
El primer partit els va enfrontar al C.B.Guadassuar, en un partit que va tindre emoció fins a l'ultim segon del mateix.
Començament nerviós del partit per part del C.B.Cullera, que a pesar de la seva reacció en el segon quart amb una major intensitat en defensa, li va fer arribar al descans amb un marcador de 17 a 33.
En la segona part del partit el C.B.Cullera a través d'un gran esforç en defensa va aconseguir anar remuntant a poc a poc fins a situar l'empat a 46 a falta de 5 minuts per jugar-se. D'aquesta manera es va arribar als últims segons de partit amb possessió per als cullerencs per a decidir el partit, però la fortuna no va estar de la seva part i va finalitzar el partit amb derrota dels mateixos per 51 a 54.
A pesar de la derrota, l'equip cullerenc va demostrar saber respondre en els moments mes difícils, així com mostrar la seva senyal d'identitat basada en una gran defensa i a fer un joc intens i ràpid.
El pròxim partit es disputara el pròxim fi de el pròxim cap de setmana contra el Basquet Comènius 'B', on els del C.B.Cullera intentaren aconseguir la primera victòria de la temporada.

Les xiques del Senior Femení guanyen el primer partit de lliga contra l´Encarnació de Sueca pel tanteix de 60 a 51.
L’Encarnació dominà el primer quart però l´equip cullerenc reaccionà amb una bona defensa individual i pogueren correr per remontar y ficar-se per davant al descans. A la fi del 3 quart el Cullera aconseguí una ventatja de 10 punts que pogueren mantindre fins a la fi del partit, en un encontre molt igualat.
La propera setmana deplaçament per jugar contra l´Anna-Enguera.

Els xics del Júnior Masculí debutaven aquest cap de setmana front el C.B.Guadassuar en la categoria de Primera Zonal. L'equip presenta moltes cares noves respecte al de la temporada passada.
El partit va començar amb nervi per part d'ambdós equips, ja que era el primer partit de lliga i a que hi havien jugadors que jugaven per primera volta junts. Conforme anaven passant els minuts els cullerencs es varentranquil·litzar i començaren a fer un bon joc col.lectiu i individual front la zona plantejada per l'equip de Guadassuar, del qual es va aconseguir una renta significativa.
Com també els passa als equips grans de basquet hi hagueren uns minuts en que es recurtaren distancies.
En aplegar l'ultim quart, tornaren a tranquil•litzar-se i d'aquesta forma la renta final va ser de 11 punts, amb un resultat final de 48 a 37. Bon inici de lliga que esperem que es repetisca a lo llarg de la temporada.
Per la seua banda els equips de les categories inferiors continuen preparant el seu pròxim inici de temporada a través de distints amistosos.
Aquest és el cas de l'Infantil i Cadet femenins que van jugar els seus partits aquesta setmana a Tavernes de la Valldigna enfront del C.B.Tavernes.
Les primeres van caure derrotades per un ajustat marcador de 61 a 55, però les sensacions de l'equip van ser molt bones i transmeten molt d’optimisme a pesar de les baixes amb què comptava.
Les segones van arreplegar una gran victòria per 36 a 41, en un partit molt disputat però que al final se'n va anar del costat de l'equip cullerenc.
Per ultim, l'Infantil Masculí va jugar el seu partit contra L'Encarnació de Sueca i va demostrar que li falta encara acoblar-se al canvi de regles i sobretot al canvi de jugar en canastres de minibàsquet a canastres reglamentàries. Així mateix els xavals van donar tot per la seua part, a pesar de collir una derrota per 18 a 67.