Futbol Femení. Alaquas 4 CF Cullera 0

Femení
Alaquàs i Walter 4 - CF Cullera 0

Resultat enganyòs i injust ja que en el minut 80 estaven 2-0
Primera part molt disputada en la que les locals s´avançaren en una bona combinació en un remat que es va colar per el pal dret de Carla després de pegar en el pal. En la part final de la primera part les cullerenques tingueren un parell d´ocasions per empatar pero no va ser possible.
En la represa,a la segona part que començà prou disputada error defensiu i 2-0. El Cullera en la part final va pagar el buscar un millor resultat i va rebre dos gols més, l´ultim de penal molt protestat pràcticamnet en el descompte.
Sensacions contradictories, varies baixes de jugadores habitualment titulars però un bon ritme de competició en la primera part. El mig camp, molt mermat, li va costar entrar en joc durant el partit. Al femení es normal que li coste varies jornades disputar en igualtat al màxim nivell ja que per a moltes es la primera vegada que competixen i en diferents moments, especialment en el tram final dels partits els costa finalitzar. Tot i aixó, van veient-se bones coses.