divendres, 7 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ ESCOLA DE RUGBY

El passat dissabte dia 1 d'octubre, i amb molt mal oratge a partir de les 10.00 h, va tindre lloc al Camp Juan Palomares Corella de Cullera la presentació oficial, amb foto incluïda, dels diferents equips que compossaran enguany l'Escola de Rugby del Cullera Forval de cara a la temporada 2011/2012. Es tracta d'un acte novedós enguany, i en el que la Junta directiva de l'entitat cullerenca ha posat un gran interés, demanant una massiva presència d'aficionats, que no va ser major degut al mal oratge de la jornada.
A partir de les 10.00 h del matí començaren a Concentrar-se en el camp de tots els jugadors de l'Escola de Rugby. Els jugadors es canviren i es posaren l'equipatge oficial en els vestidors.


Minuts després es va procedir a la presentació de l'Escola amb parlaments d'educadors, capitans, delegats i personalitats. Posteriorment es varen fer les fotos oficials a càrrec de Serrano.
La principal novetat d'enguany de l'escola va estar el de la presentació d'un equip de més menuts, compost per joves d'entre els 3 i els 8 anys i que arriben provinents, la seua gran majoria, del que va estar l'escola de rugby en anglès.
Posteriorment a l'acte de presentació de tots i cadascun dels equips d el'escola es va procedir a la realització d'un tercer temps per a pares, mares, socis i simpatitzants.
Este tercer temps va estar acompanyat per un entrenament dels diferents equips de l'escola, no podent anar a més el mateix degut a les inclemències meteorològiques. Esta escola ha despertat un gran interés enguany, no sols per als pares i seguidors, sinó que també per als monitors i educadors, que creuen a peus junts en este projecte.
La presentació finalitzà amb un tercer temps per a jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada