divendres, 28 d’octubre del 2011

5 i 6 novembre tornen els cavalls

Els pròxims dies 5 i 6 de novembre, Cullera acollirà de nou una nova edició de la Volta a Cavall i ja en van catorze consecutives. La mateixa la venen organitzant el Grup d’Amics del cavall de Cullera.
La mateixa consistirà fonamentalment en un cap de setmana complet de cavall i de doma. En la primera part  el dissabte dia 5 al llarg del matí aniran concentrant-se les haques en la zona de l'aparcament del carrer Madrid, al costat de l'edifici Ferrobús, per tal de començar a passar un cap de setmana de germanor amb el cavall de protagonista. Ja per la vesprada es procedira a una exhibició de domatge lliure a partir de les 17 hores.
Diumenge continuarà este cap de setmana del Cavall a partir de les 12 del matí en que els organitzadors han convidat a que es puga eixir amb les montures per tal de realitzar una volta a cavall, amb la peculiaritat de que els participants podran, de no eixir cap impediment d’última hora, entra a la mar amb els cavalls.
Esta activitat es realitza per tal de que tots aquells amants del cavall de la nostra ciutat i de la Comunitat Valenciana puguen pendre part en estes activitats, de forma gratuïta, i gaudint d’alló que més els agrada, els cavalls.
Per tal de poder realitzar este event, el Grup d’Amics del cavall compta amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada