diumenge, 9 d’octubre del 2011

SD SUECA 1 - CF CULLERA 6

Sense cap mena de dubte este és el que CF Cullera que s'esperaba al principi de temporada, i que en els darrers encontres estem veient. En Sueca habia alçat molta expectació el derby comarcal que tornaba a la Regional Preferent després de quasi una dècada. i l'encontre no va decepcionar a ningú.
El Club de Futbol Cullera va començar l'encontre perdent, però els de David Gutierrez varen saber donar la volta al partit i al descans ja guanyaven per 1 a 2, amb gols de Carlos i Marc en els cinc darrers minuts de la primera meitat.
A la segona part el Sueca, amb la necessitat de remuntar va posar les coses més fàcils als cullerencs i estos acabaren amb una nova i important golejada, amb quatre gols més, obra de Joan, Guillem per partida doble i Abel ja en el descompte.
Amb esta victòria els cullerencs ja es troven en els llocs de promoció, i amb el deure ben fet.
Sens dubte, un bon ressultat en un derby, amb la complicació que este tipus d'encontres sol portar darrere d'ells
Ara, el pròxim cap de setmana... a l'Aèria enfrontament entre el CF Cullera i el Ràcing d'Algemesí, amb tres exjugadors que han estat militant en les files del Cullera les darreres temporades. L'encontre en l'Aèria a les 18'15h del dissabte dia 15 d'octubre.