divendres, 7 d’octubre del 2011

XXVIII VOLTA A PEU A CULLERA

La Regidoria d’Esports continua amb el seu calendari d’esdeveniments esportius amb la celebració de la XXVIII edició de la Volta a Peu a Cullera, la qual tindrà lloc el pròxim dia 16 d'octubre de 2011.
Enguany la Regidoria vol superar els 1.500 participants de l’edició passada, i la xifra d'inscrits s'ha situat, a falta de dos setmanes en prop dels mil incrits consolidant-se com una de les proves més esperades pels corredors de la Comunitat Valenciana.
El motiu principal de tan alta participació és el recorregut tant atraient que presenta. Al llarg de la carrera es poden vore escenaris tant diferents com és el casc urbà, la platja amb el pas de la prova pel passeig marítim i la muntanya.
La prova es celebrarà, com hem dit, el diumenge 16 d’octubre a les 10 hores, l’eixida es col·locarà a la Pl. de l’església dels Sants Joans i la meta estarà localitzada com en anys anteriors al Passeig Dr. Alemany.
Hi haurà tres llocs d’avituallament, als quilòmetres 4, 8 i en la línia de meta. També hi haurà servei de dutxes al pavelló cobert municipal.
La Regidoria d’Esports convida a tots els cullerencs i visitants del nostre poble a inscriure’s i recórrer els prop de 12.700 metres que consta la cursa. No cal ser el primer, tant sols s’ha de participar i gaudir del bon ambient que sempre es respira en este tipus d’esdeveniments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada