dilluns, 24 d’octubre del 2011

Resultats CBàsquet Cullera 22 i 23 octubre

Cap de setmana on iniciaven la seua temporada els equips Infantils del C.B.Cullera, tant Masculí com Femení, i en el qual ambdós Sèniors, així com el Júnior, tenien difícils compromisos fora de casa.
            El Senior Masculí va acudir a València a disputar el seu partit contra el Bàsquet Comènius 'B' amb moltes baixes, motiu pel qual es va haver de comptar amb la presència de dos jugadors de l'equip Júnior, Oskar i Dani.
            El partit va començar molt bé per a l'equip cullerenc, el qual no va tardar a aconseguir obrir una bretxa en el marcador, arribant així al final del primer quart set punts dalt, i al descans amb un marcador de 15 a 31.
            El marcador reflectia allò que s'ha vist en la pista, el C.B.Cullera realitzant una gran defensa i eixint ràpid al contraatac, i sabent jugar amb criteri cada baló.
            D'aquesta manera, la tònica del partit va ser la mateixa en la segona part, en la qual cal destacar la gran actuació dels dos jugadors Júnior, els quals van complir amb escreix. El resultat final va ser de 32 a 63 per als jugadors del C.B.Cullera.
            Ara a pensar en el pròxim partit a casa contra el C.B.M.Benifaio, en el qual l'equip cullerenc espera confirmar este bon resultat collit esta setmana.
            El Junior Masculí va tindre un partit molt difiscil amb molts inconvenients, a banda de no jugar al Pabelló Pau Gasol com es tènia previst (es va jugar en una pista exterior en no molt bones condicions), també se n'anava amb falta de gent gran però inclús així s’els va conseguir plantar cara fins que ja no pogueren mes.
            L'equip de l'Alfas del Pi és un dels equips cridats a estar en la part alta de la taula, ja que compten amb un equip molt físic i ben treballat, i que marca les diferències.
            Però com s'ha dit avans, els xiquets és portaren com calia i feren el que pogueren en tot moment, i plantant cara en moltes fases del partit.
            Es va notar en excés, a banda de gent gran que no pogué vindre al partit, un poquet mes d'encert per part de l'equip cullerenc.
            El resultat final deixa clarament reflectit que no va ser un bon partit per al C.B.Cullera, que va perdre per 84 a 49.
            Ara a pensar en el pròxim partit a casa contra el sempre difícil C.B.Pego.
           L'equip del Senior Femení, va tindre un complicat desplaçament a Anna. Les xiques dirigides per Leo Silvestre van realitzar un partit molt seriós, en el qual a través d'una gran actitud i una millor defensa, van aconseguir a poc a poc anar trencant el partit a favor de l'equip cullerenc.
            Així mateix el marcador final del partit reflectix el que comenta anteriorment, el C.B.Cullera va aconseguir una merescuda victòria per 35 a 65.
            Aquest resultat situa les jugadores del C.B.Cullera liderant la classificació i ara a preparar el pròxim compromís contra el Barri del Carme, que tindrà lloc d'ací a dos setmanes.
            Per part dels equips inferiors del C.B.Cullera, resultats dispars per als dos equips infantils.
            L'Infantil Femení cull una gran victòria enfront del Picken Claret Blau, en un partit molt treballat per les jugadores dirigides per Vicente Ferrer, i en el qual a pesar de tots els inconvenients que va tindre va aconseguir la victòria per 34 a 31.
            Així mateix, l'Infantil Masculí va perdre la seua partit enfront del C.B.Larrode, en el qual els jugadors de l'equip cullerenc van mantindre el partit igualat fins al penúltim quart, on el físic va passar factura i els visitants van aconseguir trencar el partit fins al tanteig final de 32 a 54.

Tots estos jugadors, i independentment del resultat, l'important és que seguixen amb la seva formació de jugadors de bàsquet i intenten millorar partit després de partit.
            Anim als dos equips en els seus desplaçaments a Alboraya i al Genovés la setmana que ve.