dilluns, 31 d’octubre del 2011

Resultats bàsquet 29 i 30 octubre

Setmana en la qual només dos equips del club (Senior Masculí i Júnior Masculí) van tindre jornada, pel fet que els dos equips Infantils van veure ajornats els seus partits, i el Senior Femení descansava.

El Senior Masculí jugava a casa el seu partit contra el C.B.M. Benifaió, partit importantíssim per a fer bo el resultat collit la setmana passada en la pista del Básquet Comènius.
            El partit va començar mal per als cullerencs, ja que no trobaven el seu joc i no aconseguien imposar el seu ritme de joc. D'aquesta manera es va arribar al final del primer quart, que reflectia l'anteriorment citat, i amb el C.B.M. Benifaió quatre punts dalt.
            A partir del segon quart l'equip va començar a assentar-se en la pista el C.B.Cullera i va començar a donar intensitat al seu joc i sobretot a la seua defensa, a través de la qual va aconseguir remuntar i arribar al descans dalt en el marcador, amb un tanteig de 33 a 31.
            La segona part els cullerencs van eixir millor a la pista i en un gran tercer quart, van trencar el partit a favor seu, la qual cosa va servir per a arribar a l'ultim quart de forma mes relaxada, i mantindre la renda que havien collit. Al final del partit, victòria del C.B.Cullera per 68 a 53, la qual servix per a pujar fins a la tercera posició.
            La següent jornada li espera un difícil desplaçament a la pista del líder, l'Alcasser.

El Júnior Masculí, va tindre un altre difícil compromís contra el C.B.Pego, un altre equip cridat a estar en el cap de la taula, i que va demostrar el seu potencial.
            En un mal principi de partit, els cullerencs van eixir molt blans en defensa i en atac no aconseguien trobar el cércol rival, tot açò unit a un gran nombre de perdudes de baló, van fer arribar a l'equip visitant amb una renda de 15 punts dalt en el primer quart.
            A partir d'ací el C.B.Cullera va estrényer mes en defensa i va començar a perdre menys balons, la qual cosa va fer que el partit s'estabilitzara. Inclús així, per als cullerencs va ser molt difícil contindre al C.B.Pego, el qual a poc a poc fou ampliant el seu avantatge fins arribar al marcador final de 43 a 80 per a l'equip visitant.
            La següent jornada el C.B.Cullera es desplaça a la difícil pista del Señaliz Roses-C.B.Algemesi, amb la intenció d'adreçar el rumb i aconseguir una victòria.

Ara una setmana complicada, amb un pont pel mig, i a preparar els respectius partits dels equips del Club Bàsquet Cullera.