diumenge, 16 d’octubre del 2011

AGUSTIN SIERES I NURIA CASTELLS S'IMPOSEN EN LA 28 VOLTA A PEU A CULLERA

Diumenge 16 d'octubre a les 10 del matí se celebrà la vintihuitena edició de la volta a peu a Cullera , organitzada pel club d'atletisme de Cullera i per la regidoria d'esports de l'ajuntament de Cullera. Esta edició ha destacat per l'enorme exit de participació ja que es varen donar cita més de 1200 corredors.
La jornada esportiva començà amb el repatiment de dorsars als jardins del mercat i amb la colocació dels xips que servirien per determinar el temps de cada corredor i extraure les classificacions. Organitzar una prova d'estes característiques és cada vegada més complicat, i més si cap atenent a l'elevat nombre de participants.
A les 10 en punt i des del mercat es donava l'eixida a la carrera que com sempre s'ha fet en un circuit de 12 kilometres i 700 metres, donant la volta a tota la muntanya de Cullera per sant Antoni el racó i el far per tornar a cullera pel Collao i la carretera Nazaret Oliva fins la linia de meta ubicada al passeig Doctor Alemany.
Com sempre, en l'organització d'esta prova ha col.laborat moltissima gent amb el personal de la regidoria d'esport, amb feines com per exemple preeparar l'avituallament.
Als 40 minuts i 19 segons d'haver-se donat el tret d'eixida arribava a la meta el primer corredor, el cullerenc i membre del Club Atletisme Cullera, Agustin Sieres Gomez, qui va narcar un nou rècord de la prova. Sieres ha baixat en 9 segons els record de lo prova que tenia de l'edició passada Antonio Lagares.
En segon lloc quedà Chistian Climent del Safor Cafemax, quedant tercer el també membre del Club Atletisme Cullera Salvador Palero.
La classificació femenina quedà encapçalada per la triatleta suecana Nuria Castells qui entrava amb un temps de 49 minuts i 58 segons.
La segona plaça va estar per a l'atleta del Safor Cafemax Gemma Canet, quedant en tercera posició la cullerenca Raquel Almiñana que va ser la primera classificada local amb un temps de 50 minuts amb 52 segons rebaixant de forma espectacular la seua marca en la prova.
Al arribar cada corredor deixava el seu xip per a l'elaboració de les classificacions per part de l'empresa Conchip que donà a coneixer rapidament els ressultats de la prova, que es podien fins i tot consultar a un tauló al poc d'arribar els corredors a meta. També podien passar per avituallament o rebre la borsa regal preparada per als tots els participants.
La prova va comptar amb la presència de l'alcalde de Cullera, qui va voler destacar la masiva presència d'atletes a la nostra ciutat. Una bona mostra del treball organitzatiu que ve realitzant-se en els darrers anys.
El lliurament de premis amb la presència de l'alcalde posà el punt i final a esta exitosa edició del 2011 de la Volta a Peu
Tots els ressultats en: http://www.conxip.com/result.php?IdEvento=266

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada