diumenge, 16 d’octubre del 2011

NOVA VICTÒRIA DEL CF CULLERA DAVANT EL RÀCING D'ALGEMESÍ

L'equip de la Ribera guanyà dissabte a la vesprada, en el camp Aèria i davant de prop de 500 espectadors, 2-0 al Rácing d'Algemesí i encadena la seua tercera victòria seguida abans de visitar la setmana que ve inclús rival directe com és l'Alginet.
Discret partit de l'equip de David Gutiérrez esta vesprada en l'estadi Aeria, però suficient per a emportar-se els tres punts davant del Racing, que poc va poder fer davant de la sòbria defensa local. Prompte se li va posar de cara el partit als locals quan Ernest als 4 minuts de joc inaugurava el marcador, el gol va donar aplom al Cullera que a penes es veia inquietat per l'equip d'Alfonso Moya, que a penes arribà a porta durant tot el xoc.
El Cullera va tornar a demostrar la seu gran pegada en la seua segona aproximació a la meta d'Artur, quan Alberto Pomer va establir el 2-0 amb el que es va arribar al descans. Destacar en la primera mitat la lesió del davanter visitant Aitor, que va haver de ser substituït a la mitjana hora per Pelu.
El segon temps va ser un pur tràmit, amb un Cullera que es va acomodar pel resultat que tenia a favor seu i per l'escàs perill mostrat per un equip visitant que va aguantar les connexions locals, realitzant un bon partit en linies generals però sense a penes perill dalt, i açò davant d'un rival amb la pólvora que té el Cullera, s'acaba pagant, a pesar de no comptar hui amb Guillem, màxim realitzador del grup.
El Cullera afronta amb la moral pels núvols el pròxim partit en la Forana, davant d'un rival que hui s'ha deixat dos punts a Catarroja, segon en la classificació a dos punts de l'Alginet, esperant la pròxima jornada poder col·locar-se com líder solitari de la classificació.
Gols: 1-0 min 4 Ernest; 2-0 min 26 Alberto Pomer.