dissabte, 22 d’octubre del 2011

UD ALGINET 0 . CF CULLERA 0

CF_CULLERA_copia
Duel de líders en el Camp de la Forana que al final va acabar sense gols, degut de forma fonamental a l'excel·lent treball que realitzaren els dos porters. El domini va estar posat per part dels xicons que entrena David Gutierrez, sabedors de la importància que tenia puntuar en este desplaçament.
En la segona meitat, sols el CF Cullera va ser l'equip que va posar les ganes d'emportar-se els tres punts, però les intervencions del porter local varen estar providencials per a que l'empat a 0 fora el que reflectira en el marcador al final dels 90 minuts.
Este empat, sumat a la victòria del Canals en el camp de l'Infantil de Sueca per 1 a 3 deixa als canalecs com a liders, empatats amb l'Alginet a 17 punts i ara el CF Cullera es queda quart, a dos punts del líder i per darrer també de l'Alberic.
Alginet: Aurelio, Álvaro, Nacho, Toni, Micó, Adolfo, Miquel, Jara, Toni López, Poveda y Javi Sánchez. También jugaron Bati, Ocaña y Guille Chuan.
Cullera: David, Carrasco, Marcelino, Aceitón, Joan, Carlos, Mark, Auriña, Ernest, Guillem y Jorge Díaz. También jugaron Abel, Juanito, Moreno y Pomer.
Vos deixe imatges del video de l'encontre, realitzades per Golsmedia, el canal del futbolista