dilluns, 24 d’octubre del 2011

UE Ciutat Cullera 2 Daimús 1


Important victòria la que ahir diumenge va aconseguir el Ciutat de Cullera davant del Daimús en el camp de futbol Aèria. Els de la Unió Esportiva sabien ben be de la necessitat dels tres punts, ja que abans de l'encontre el Daimús era un equip que estaba per davant d'ells en la taula.
El del Ciutat de Cullera estan fent una campanya bastant regular, aconseguint en les sis primeres jornades disputades 4 victòries i dos derrotes. El més important és que les vistòries estan aconseguint-se amb un molt bon joc i el que encara es millor, davant d'equips amb un nivell molt alt per al que és la categoria.
Els cullerencs amb esta victòria per 2 gols a 1 davant del daimús es col·loquen ara per ara tercers a la classificaciói empatats a punts amb el segon classificat, el Tavernes.
Els liders, el rafelcofer, que es varen imposar, injustament esta setmana al Cullera B es troben a sis punts d'estos dos equips.
Sens dubte, els canvis haguts al si del Ciutat de Cullera, així com les noves incorporacions, sembla que estan fent que este equip tinga noves ales i que aspire a estar entre els dos o tres millors de la categoria, amb opcions de poder lluitar per l'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada