dimarts, 25 d’octubre del 2011

XII Volta popular en bici

Diumenge dia  30  d'Octubre, el Club Ciclista Cullera,  té previst organitzar un any més, la “Volta Popular amb bicicleta”, que arriba enguany a la seua dotzena edició. Un esdeveniment, que edició darrere d'edició veu com el nombre de participants sempre augmenta, l'any passat el número  va ser de més de 800 participants inscrits, dels quals la gran majoria varen pendre part en la mateixa i van eixir a donar la volta amb bici.
La  gran acceptació de la Volta popular, per part dels participants, es deu a que sols, o acompanyats dels seus familiars o amics es pot passar un matí d'esplai i harmonia, recorrent els carrers de la nostra ciutat, fent la paradeta de rigor per a reposar forces en l'avituallament del Club de Tenis, i arribant una altra vegada al mercat per a arreplegar els detalls o regals que el club amb molt de gust repartix als participants de la Volta Popular.
L'organització ha preparat com sempre, un avituallament a mitat de recorregut,  se sortejaren regals al finalitzar la prova, es donaran trofeus al grup o club  més nombrós, a la bicicleta més original i a la bicicleta més clàssica, així mateix les inscripcions seran gratuïtes i es podran formalitzar o bé en persona i per escrit en el Pavelló cobert, i per a més facilitat en la nostra pagina web, la direcció de la qual és : www.clubciclistacullera.com.
Ja ho saben, el pròxim dia 30 d'Octubre  estan tots invitats pel Club Ciclista Cullera a la festa de la bicicleta,  que no és una altra que la XII Volta Popular Amb Bicicleta a Cullera.
Ara sols falta que l'oratge respecte.
Link d'inscripcions: http://www.clubciclistacullera.com/inscripcion/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada