divendres, 7 d’octubre del 2011

CF CULLERA 2 – CIUTAT DE GANDIA 0

Impresionant i interessant encontre el que es va viure el passat dissabte al camp de futbol Aèria i que enfrontava als equips del Cullera i el Ciutat de Gandia en encontre corresponent a la cinquena jornada de la Regional Preferent grup 3r.
Sens dubte els prop de 500 aficionats que es donaren cita en el camp de futbol Aèria varen poder gaudir de dos encontres diferents. En la primera meitat, l'equip visitant va fer un partit tremendament seriós i va demostrar per què arribava a l'Aèria amb la vitola d'invicte, ja que comptava a dos empats i dos victòries en les jornades anteriors. Un equip molt seriós, ben colocat i segur en defensa i amb una mitja molt treballadora que va posar les coses molt dificil a la linia de creació del Cullera en estos primers 45 minuts en els que sens dubte els més destacats varen estar els dos porters, tant David en la part local com Ruben pels visitants.
La segona part va estar una nota molt diferent. L'orquestra del Club de futbol Cullera començà a finar i, amb alguns canvis tàctics en quant a la posició dels jugadors, el Cullera començà a crear amb un Marc més entonat que en la primera meitat. Poc a poc este domini dels locals anava convertint-se en ocassions de gol que, unes vegades la mala sort i altrres el porter visitant malbarataven fins que al minut 10 de la represa, en una jugada col·lectiva i passe a l'àrea, Guillem va aprofitar una entrada des de la segona linia per a materialitzar el gol que avançava a un Cullera molt superior.
L'encontre va seguir amb la mateixa tònica, amb clar domini del Cullera i quasi ninguna oportunitat dels de la Safor. En estes, amb domini quasi absolut del baló per part del Cullera, una jugada molt semblant a la del primer gol, i amb incorporació per la banda dreta de l'atac cullerenc, un balò centrat al borde de l'àrea va estar rematat esta vegada per Marc al fons de la Xarxa. Sentenciant l'encontre a falta d'un quart d'hora. El marcador haguera pogut ser encara més abultat ja que els locals continuaren atacant sense parar, i sols les bones intervencions del porter del Ciutat de gandia evitaren de nou una golajada d'escàndol.
La resta dels ressultats foren molt interessants esta cinquena jornada:
ONTINYENT B 1 – TORRENT 3
BENIGÀNIM 0 – ALGINET 3
ALBERIC 1 – PEGO 0
CANALS 0 – TAVERNES 0
CULLERA 2 – CIUTAT GANDIA 0
ALDAIA 4 – CARCAIXENT 2
XÀBIA 1 – CASTELLONENSE 0
RECANVIS COLON 2 – SUECA 1
ESPORTIU TORRENT 1 - RÀCING ALGEMESÍ 1
Amb estos ressultats el CF Cullera ja és quart a tan sols dos punts de la promoció i a 5 punts dels líder l'Alberic. Esta pròxima setmana, diumenge dia 9 d'octubre a partir de les 17 hores i en el camp de l'Infantil, enfrontament de màxima rivalitat a la regional preferent entre la Societat Esportiva Sueca i el Club de futbol cullera. Un duel en el que s'ha de vore el millor Cullera per tal de doblegar a un Sueca que no travessa els seus millors moments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada