dilluns, 31 d’octubre del 2011

VETERANS CARLET 0 . VETERANS CULLERA 0

Partit jugat el pasat disabte davant del Carlet CF baix una forta pluja  en el cual els Veterans del CF Cullera van ser els clars dominadors de tot l`encontre i varen dispossar de nombroses ocasions de gol però varen estar incapaços de poder materialitzar-ne alguna.
Durant tot el partit els Veterans del CF Cullera portaren el pes del mateix, dominant en els temps i en la linia medular del camp. En la segona part, els del CF Cullera veterans varen cambiar el seu sistema de joc passant a jugar en una defensa de tres avançant molt les seues linies a la busqueda del gol que els donara la victòria, però ni tan sols així varen poder ser capaços de marcar en la porteria local.
El més positiu de l'encontre sens dubte és que ja es suma la 4 jornada consecutiva sense pedre i aixo es molt important. Tots el jugadors estan molt contents per estos resultats i ara el que caldrà és fer bo este punt davant del Silla c.f el proper dissabte a les 17'30 h en l'Aèria. Abans d'este encontre serà el moment de les xiques del CF Cullera.


Visita el blog dels veterans del CF Cullera  www.veteranscullera.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada