dijous, 21 de febrer del 2013

Balanç cap de setmana CF Cullera

C.F. CULLERA, SETMANA DE CALÇ I ARENA
No tots els caps de setmana poden ser com el anterior, on tots i cadascún dels equips
de futbol 11 que jugaren aconseguren la victòria, des de l´equip de Preferent fins a l´infantil B.
Els veterans de Tomàs, que visitaven com a segons classificats pero molt limitats d´efectius el difícil camp del líder Picassent, varen patir al voltant del minut 7
la lessió del porter José García, el que va condicionar un partit en el que el Picassent
tot i que no va ser clarament superior, va aprofitar les poques ocasions que tingué  per emportar-se la victòria (2-0). Els nostres salvaren almenys el gol average i si guanyen
el partit que té de menys respecte el Picassent quedarien a dos partits d´un lider que pot posar-se nerviós. Encara ni ha lliga.
L´equip de Preferent  no va fallar i superà a l´Aeria no sense patiment a l´Ondarense.
Des de l´inici del partit el Cullera proposava (foto) i va disfrutar de dos remats de Edu López i un de Guillem, que el minut 20 no fallava inagurant el marcador. Al voltant del minut 30 una inexplicable expulsió al mig centre defensiu local Beni deixà al Cullera amb 10 jugadors. Tot i la inferioritat el Cullera va crear alguna jugada de perill abans de concloure la primera part.
En la represa futbol control del Cullera davant un Ondarense que tot i ser un home més preferia jugar darrere i a la contra (foto). En el minut 83, en una jugada aillada dels visitants, José aprofitava una errada al bloquejar el baló del meta local Miguel..Va estar afortunat el Cullera que mitjançant un penalty d´Abu assenyalat sobre Jabu i transformat per Guillem establia en el tram final del partit el definitiu 2-1 que li donava una merescuda i que li permet retallar dos punts davant el lider Alginet i continuar consolidant-se en la seua lliuta amb Benigànim i Sueca per promocionar a Tercera.
També en la vesprada del Disabte, i tot i que els nostres arribaren al descans amb igualtat al marcador, no va poder un filial limitat de jugadors sumar al camp del Universidad de Alicante, un aspirant a ascens a Preferent que va saber aprofitar
aspectes puntuals per emportar-se els tres punts (1-0). Tot i que els llocs de perill queden encara a 4 punts, no pot confiar-se el filial que deurà imposar-se
al Finestrat en la pròxima jornada.
El femení molt limitat defensivament, amb ausències importants com la de la portera
Carla, i amb jugadores mermades per diversos problemes físics i de disponibilitat, especialment en la zona medular, i tot i que disputaren una primera mitja hora digna (fins el 1-4), van ser superades amplament per un Ecuador especialment motivat que
es jugava les seues aspiracions de campionat a l´Aeria i que va acudir i competir
d´inici amb totes les seues jugadores habitualment titulars, cosa que no sol ocurrir en partits de categoria femenina aon es dona una diferència teòrica de potencial esportiu entre els dos equips. En endavant el calendari depara equips més accesibles davant el que les xiques no solen fallar.
Victòria també justa del Juvenil de Pintos a Oliva (1-2) que el permet seguir tercer junt amb Javea a l´espera de que falle un Jove Español que té a només 2 punts.