diumenge, 17 de febrer del 2013

Important victòria del Sucro Fs femení

FEMENÍ: Benifaió-2 Sucro-4 (15a Jornada lliga)

Bona victòria del Sucro Femení en un partit que no ha sigut fàcil i més amb les nombroses baixes que arrossegava l'equip. L'encontre començava i les locals, amb moltes ganes, s'avançaven al marcador (1-0). El Sucro no es venia avall i aconseguia remuntar abans del descans (1-2). El segon temps s' iniciava amb el gol del Benifaió que empatava el partit (2-2) i que deixava les coses com al principi. Les nostres xiques donaven un pas endavant i apretaven a les locals, aconseguint dos gols més (2-4) que certificaven una nova victòria per al Femení. Els gols han sigut de Romina (3) i Andy.